Filet z dorsza w szynce dojrzewającej z sałatką

Składniki
500 g fileta z dorsza 
100 g szynki dojrzewającej
1 sałata rzymska
250 g fasoli szparagowej zielonej
100 g dyni marynowanej
1 cukinia
½ główki czosnku
oliwa z oliwek
Filety z 3 pomidorów
mięta, bazylia, pietruszka, sól, pieprz
sok z cytryny
Sposób przygotowania:

Świeże zioła zmiksować z dodatkiem oliwy i świeżego pieprzu. Plastry szynki rozłożyć na desce, posmarować przygotowaną pastą ze świeżych ziół, następnie ułożyć rybę i zawinąć. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie i wystudzić. Cukinię pokroić w cienkie podłużne plastry. Na patelnię wlać oliwę, dodać czosnek i chwilę zeszklić, następnie włożyć plastry cukinii, fasolkę, dynię marynowaną oraz pomidory. Całość chwilę przesmażyć na silnym ogniu, następnie dodać liście sałaty i jeszcze chwilę przesmażać. Doprawić solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny. Filety z ryby usmażyć na osobnej patelni, podawać z przygotowaną sałatką.

Гостиницы и рестораны

Для наших партнеров из сектора HoReCa мы предлагаем широкий ассортимент продукции:

Питание
и столовые

Комплексное предложение продуктов для предприятий общественного питания, столовых и других общественных учреждений.

Рестораны быстрого питания
и пиццерии

Наши партнеры с широко известного рынка фаст-фуда, которые работают...

Кафе

Для наших партнеров, которые управляют кондитерскими или кафе, мы подготовили широкий ассортимент продуктов